Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Шофьорът на Емил Цанков

04.16.2011 · Posted in Новини

Шофьорът на Емил Цанков е с невеорятни таланти на експерт в международните отношения

Шофьорът на Емил Цанков е с невеорятни таланти на експерт в международните отношения

Шофьорът на Емил Цанков е с невеорятни таланти на експерт в международните отношения
Вестник „НИЕ” публикува неколкократно финансови документи, които показват как кметът на община Белоградчик Емил Цанков е изплатил огромни суми на свои приближени за несвършена работа. Това го е правил през трите години на управлението си. Облажили са се по този начин членове на инициативния комитет, издигнал кметската му кандидатура, секретарките му, негови сътрудници, шофьори и какви ли не
още. Сега разполагаме с документи от февруари т.г., които показват как кметският шофьор Иван
Стойков Иванов, проявяващ се и като вратар на градския футболен отбор, е получил от Емил Цанков 933,33 евро (1938 лева и 97 стотинки). Шофьорът се е подписал, че е получил парите (дали ги е взел самият той, това
е друг въпрос!) не заради някакво возене на кмета, не че е спасил някой гол при среща в Северозападната „В” футболна група, а като … „експерт в областта на цялостно развитие на общини по сключен договор за сътрудничество между Белоградчик, България и Княжевац, Сърбия”.

Как общинските шофьор Иван, служителка Милена и екскурзовод Борислав са получили тлъсти суми, предлагаме на читателите на вестника да видят в следващия брой.
в.НИЕ 14-17 април 2011 бр.29


One Response to “Шофьорът на Емил Цанков”

  1. Apostol казва:

    sas golqmi talanti sa shofiorite, no v oblasta na kontrabandata na cigari i dvamata sa hvashtani ot mitnicata i sudeni :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.