Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Така се прави скандал

03.14.2012 · Posted in Новини
Така се прави скандал в скандална община със скандална администрация със скандално поведение.
Кой разреши на световноизвестният с неговата безизвестност хореограф, режисьор, сценарист и какъв ли още не, танцовата му  група да играе танц с музиката на неориентирания певец Азис ?????  Този, който е разрешил, защо не е питал какво ще се играе танц с две стъпки  ли ?? На каква музика ще се играе и тн и тн….. ето такива дребни неща правят голями циркове ..
Големият фен на Азис като не е в общината кой взима решенията ??? или всичко си е по старому . Зам.кмета по финанси го няма и няма кой да се подпише на работниците в общината да си вземат заплатите и така да продължава с дни и седмици :))) и в сегашната управа май пак е така.Кмета го няма и понеже подчинените му не са свикнали да си мърдат гънките в тиквите и като дойде момент за мислене се получи чалгата в общината :) )
Аз не харесвам децата да играят на чалга и да попиват хомо-хетеро и каква ли не сексуалност от детските си години …. на половината деца от този клип майките и бащите им са в Испания или Италия на така наречения ГУРБЕТ и децата са оставени при баба и дядо, а те не правят разлика в музиката .. и само не да не ми казват, че да се кефи детето ти на певци като Азис е нормално …  и също е нормално че на 9 от 10 момичета снимките им във сайтовете са на масата от горе и около задните им части и кръста има завързана забрадка със стотинки и се и играе кючек като за последно :(  и тинейджърите да нямат търпение да се махнат от Видин след като завършат училище,  щото тук нямало кво да се прави и било скучно и нямало дискотеки … а да станеш студент, да учиш и да не си един обикновен цървул е на заден план. И от добре познатия facebook.com  идва жестоката действителност и запознаване с харектеристиките и новостите на новата социална мрежа jobs.bg :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.