Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Светофарите не работят а кмет и съветници си пекат телесата на морето

06.24.2011 · Posted in Новини

Светофарите не работят а кмет и съветници си пекат телесата на морето

Светофарите не работят а кмет и съветници си пекат телесата на морето

Видин вече не се различава от голямо село – след като бе затрит от правителството като административен център, сега кметът Видов го обезличи и като град …

От четвъртък светофарите във Видин спряха да работят. Общината вече няма пари дори да си плати тока. Така е, дотам ни доведоха!
Но кметът и общинските съветници вместо да решават проблемите на доведения до просешка тояга град, го зарязаха без улично електричество и масово отидоха на море!
Някои дори взеха и съпругите си.
Формалното обяснение е, че там, в многозвездния хотел и на плажа в Балчик, е най-удобното място за обучителен семинар. Семинарът, разбира се, е „пунта Мара”. Какво ще се учат, какъв опит ще обменят нашите общински съветници, след като сега излизат в лятна ваканция, а после идва краят на мандата им! А де се е чуло и видело кмет да ходи на семинар за общински съветници?! Какво ще научи там Румен Видов?! Явно целта му е била да се сближи на маса със своите съпартийци, които да гопродкрепят за втори мандат! Това е единствената му мисъл.
Иначе може би щеше да се сети да се сложат на трите кръстовища регулировчици поне във върховите
часове на натовареното движение.
За липсата на морал не у всичките наши съветници говори фактът, че имаше и такива, които категорично отказаха да изцеждат последните стотинки от общинската хазна за свои приятни развлечения.
Емилия Георгиева в.НИЕ 20-22 юни брой 48 , 2011г.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.