Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Пресконференцията

05.01.2014 · Posted in Без категория

 

… продължение от АТЕНАТА

Другари честни журналисти. Я знам кой лисна бливоча поди форда. Тава ше да а оня Петров. Само он ме мрази у дъното на чирвата си но язе че го изгоним от оная къща дека са а барикадирал и че го пратим на екскурзеа у далечна Кула барбар с всичките му шарени банбонье. Че види он кон боб яде ли, турчин в джамия пърди ли, 2 лева пари ли са и магаре стока леа.

(В това време Станишката и компания са на посещение в СЗ България и след традиционното целуване с бабичките по площадите даде пресконференция в залата на Филхармонията и след изказванията на партийните величия дойде ред и на “наш герго”.)

- Другари и другарки, тава ньеа атентат срещу мене а срещу властта!!! – категоричен беше Гешо
В този момент симпатизантите на Сер гей изпаднаха в смут, ярост, уплаха а на по задните редове някой от столетните симпатизанти не издържаха на тези думи и се опущиа у памперсите.
- Че види оня диверсант Петров ка че го расипем я ньего – запелтечи Гешо.
Кво сака он? Не види ли че я се грижим за тоя град. Турих ви жИлеза до Баба Вида да тренирате стрийт фитес като у Софеа. Направих нужник до Баба Вида за чудо и приказ ама нема да ви дам ключевете оти че серете у ньего.  Насадих магнолия и Петров я окрадна на момента. Насадих още една и назначих димитровски караул да пази цвекьето.
Също така ви подарих и лиляци и почнаме да ги забождаме у саркофази на центъра. От трона на Симьончо доооо Клафат ще има акациии да ме повните мене. Видин е моята кауза – каза с просълзени очи Гешо и бръкна в джоба си да търси кърпичка но там беше само ключа от х6-цата купена доста изгодно.
На тези думи симпатизантите не издържаа психически и фърлия до таваня на залата 2 кубика бастуни, патерици, ченета, манари и кълценици.
Думата взе мамин Мимо баш кнез от Старопатица. Амалеуууу кааа цане какво става във Видин. Некой сака да прекине наште политически приателе  Гешо и Пацо. Ние може да не се разбираме за далаверата пред ората ама си се цалуваме по устата. Нищо че пацо е залитнал у партеата на първанката а гешо е с единия крак при назе а с другия при първанката они са си наши и не требе и косъм да падне из главътъ им! – каза еуфорично Мимо. Давам думата на Пацо Гръци че я немам време и отвадам да си тесам пипера у Кула и требе да се прибирам у Парлимента а там требе да праиме кворуме и тн. Последваха бурни аплодисменти.
Пацо се беше замислил дали ще вали днес. Беше си купил 2 кила копорцин от селска мъка :) да пръска за комаре на летния кът но бързо дойде на себе си и каза: А майко паце картофе. Требе да земеме некакви мерки и теглики. Тава не са ора тава са али. Я предлагам на всички наше членаве и симпатизанти на  1 май 12:00 часо на бившия площад Димитър Благоев сега Бдинци да направиме една първомайска манифестацеа в наша защита а след това в ресторант “При Кмета” на речна гара да направиме планове за действие…

следва продължение…


One Response to “Пресконференцията”

  1. LEVSKI казва:

    Гешката го прави с мъже!Скоро ще му го забият от ДАНС и Прокуратурата,ако от видинската да си дават отводи като мишоци.Все един свестен от Окръжна прокуратура е останал надявам се.Джипа нали беше 20 хил. лева,па си го декларирал за 42 000.Алоооооооууууу НАП Видин,дека сте бре’ора?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.