Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Поредното обучение на необучения ни общински съвет

07.03.2013 · Posted in Без категория

Нашите “бащици” от общинския съвет заминаха на обучение в Сандански или Трявна или там където са (слабо ме вълнува) и най-интересното е че харчат излишни пари за обучение … питам аз един селяк, тъпак, мухъл или подобен кретен как може да бъде обучен ?? той цял живот е държал мотиката ама не ония малките мотички за пипер :) а ония от дискова фреза дето са като чадър. То да е _)_ да ти го набият ама акъла как.
Питам се аз вие дето сте гласували за тия необучените няма ли да им поискате сметка от тях на какво основание харчат пари при положение че вечер ви ядат комари все едно сме 18 век …. а да ви припомня че кмета Бърни Бончев е намерил решение против напастта на комарите преди 60 70 години а ние 21 век с кмет Геро Чичилски сме като затворници и същите вие избиратели на същия тоя кмет и неговия шеф от Градец Пламен “Оргинала”  :)) та  тези двама известни бизнесмени не са съгласни да дадат дарение от 5000лв на Радислава за спасяването на живота и а са отишли на обучение ?! на какво обучение са ??? те са се обучили какво е маломерна земя и на кой да я дадат другото какво ги интересува .. какво им е зор че има огромна популация на комари и е нетърпимо да излезеш дори на терасата … какво им е зор че Видин е заприличал на село със жилищни блокове … имате късмет че не са останали само призраци във Видин иначе отдавна да сте на дръвника.


3 Responses to “Поредното обучение на необучения ни общински съвет”

  1. ivan_vd казва:

    tova e hotela za obuchenie, ne e li dobyr hotela.
    http://www.panoramahotel-bg.com/bg/

    i nie da hodim da se obuchavame

  2. LEVSKI казва:

    nai golemite kaputi sa oti6li pak da se obu4avat onzi den.i onq sa6to ge6o li e me6o lie-kmeta na vidin.mnogo savetnici i te odili na qdene,piene i e@ne.sekretarkite na precedatelq i te koko6kite odili,ama bez majete si,hm a? do koga vidin4e se opravlqva ot izrodi i selqci?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.