Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Поредната простотия в Община Видин

12.20.2011 · Posted in Новини

Поредната простотия в Община Видин

Минаха местните избори на 23-ти и 30-ти октомври 2011г. Цялата област гласуваше против партия ГЕРБ и нейният кандидат В.Тошев. С право или не искаха социалист, искаха млад човек, искаха неопетнен, искаха някой да направи НЕЩО ЗА ВИДИН, да не запада още повече града и да не изчезнем изобщо като област. И стана логичното като избраха Герго Гергов (БСП) . С влизането си във високата сграда (сградата на община Видин) призова всички да пуснат молби за напускане …. поредната комплексарщина! Всички да си подадат молби за напускане в съпричасност за разрухата на общината … Дори и чистачките.. Те са най-виновни за разрухата, защото са чистили неправилно (защото ако някой е ял банан и си е хвърлил обелката по стълбището, и след това ако мине някой от управниците може да се подхлъзне, да падне и да си счупи кухата глава! И така на негово място щеше да дойде друг, по-кадърен и нямаше да сме на това дередже ???) или учителките в детските градини … Всички да подават молба и да напускат..Кой ще работи тогава????? То, не че има полза с тези жалки и мизерни заплати, но въпроса е принципен! Представете си само: “Кмета”, Мистър “Летен кът”, “Доктора” и “Фъстъка” :) Единият е чистач, другият е кмет,третият е със знания по информационни технологии, а четвъртия ще лекува… да се чуди човек за добро ли дойдоха сегашните или за лошо …

И какво стана от толкова заплахи за уволнение???? Спряха им тока!!! .. Върнахме се леко с 200 години назад :) . Спортни имоти, улици, сгради и сградата на общината останаха без ток … Работеха само по- предвидливите служители, които не са изхвърлили пишещите машини (отдавна амортизирани).На тези машини са писали дядовците на сегашните кметове и управляващи . Дори и кмета се превърна в Паисий Хилендарски, връщайки се в заветната 1760г. :) )) Без ток , сам, трудещ се в килията си и пише ли пише на свещ .. и молейки се на Патриарха , Царя и на всичките всевъзможни Богове и ето, че се появи като гръм от ясно небе “Видахим АД” . Те се явиха като посредник между “чудото небесно” и нас простосмъртните които сме останали без ток… и дадоха на младия можещ кмет 60 бона да си плати тока и да не пише на свещ със гъше перо, и да не се оправдава с глупости :) И така, след случката равностойна на чудо , всички обекти в спортни имоти имаха условията на 20/21 век :) едно голямо БРАВО!!! Ето това е напредък :) )) в едно интервю гледах как американците дават 300 милиона долара за изучаване на езика на делфините .. а ние тук нямаме ток по улиците , както и да е :) .

Вчера 19 декември се проведе нещо между PR, бал на спортиста, награждаване на спортист N 1 на град Видин за 2011г. 2 часа обясняване как благодарение на Герго Гергов събитието се състоя, иначе ако не е бил той нямаше да го има .. :( Кмета и неговия или неговите PR-и нещо не им се получи. Трябваше кмета да участва във всяка една демонстрация ама нещо не стана .

Кмета по гащи
Кмета по гащи

Това показване на кой какво може ли е или е награждаване? .. Единият от водещите каза, че тук трябва да са с костюми, а не със спортни екипи . Тук са да си вземат наградата за труда им през годината,а не да показват нещо. И малко след това дойде време за демонстрация на фуболен мач . Отбра на кмета срещу отбора на юношите на ФК Бдин Видин и ето снимка от отбора на кмета – да виждате нещо нередно ? кой е по гащи ?????? :) ))

2 часовия псевдо бал на спортиста приключи както се и очакваше … Бяха останали 20-30 човека, имащи повече свободно време и яки нерви, и останаха да видят кой е спортист на годината. Въпреки молбите на водещите всички наградени да се съберат за снимка, никой не отиде, защото всички си бяха тръгнали час по рано .. и така приключи мероприятието с 8 човека ( 7 спортиста и един треньор) и 20-30 човека публика .. да ни е честито!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.