Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

До модерния кмет и още по-модерния общински съвет

08.29.2012 · Posted in Без категория

Почти една година мина от както Чичилския управник е начело на Община Видин и общинския съвет със средна възраст 50+ години ….  кмета герго ( с малка буква) за 1 година откри един кенеф (неработещ).
Не чеп за зеле (“зейе” както се казва в Чичил и Градец) а дъска за кочина не става от вас .. за една година толко много фекална маса направихте, че и по ценово време с двата мандата нямаше такива фекалии.
Пак поредната простотия от малоумната ни община вижте прессъбощението и вижте снимката

Видинският кмет откри успешно ловния сезон

Тримата от запса - ВидинКметът на Община Видин Герго Гергов стартира новия ловен сезон с традиционния отстрел на прелетен дивеч, предимно гургулици и пъдпъдъци. Градоначалникът беше част от I видинска дружинка и всяка година по това време идва в ловните поля край Видин. За да покаже умения си с пушката, заедно с видинския кмет бе и председателят на ОбС – Видин Пламен Трифонов. Двамата успяха да  приложат някои тактики и особености на местния лов и това допринесе за един успешния ловен излет.

Герго Гергов призова ловците да бъдат внимателни и да спазват правилата за безопасност, да слагат задължително светлоотразителни жилетки или шапки, с което да се намалят нещастните случай по време на лов. Той пожела наслука и успешен и безопасен сезон на всички любители на лова.

В България има над 130 000 ловци, които са обединени в различни национални сдружения. Във видинското дружество в момента членуват 1650 ловци. Максималният брой за отстрел на пъдпъдъци е 15 за един ден и 10 от останалите видове. Ловът на пернати ще е разрешен до 1 октомври.

:) )))))  вижте само текста :) ))))  ”За да покаже умения си с пушката, заедно с видинския кмет бе и председателят на ОбС – Видин Пламен Трифонов”  за да си бил показал уменията заедно с кмета е бил и шефа на кмета :) ) това на снимката тримата от запаса ли са ????? или на Доньо Донев геройте сами се сещате кои са :) ))) ако не се сещате напишете в google Доньо Донев.

Вижте и това “Двамата успяха да  приложат някои тактики и особености на местния лов и това допринесе за един успешния ловен излет”  хахахаха двамата приложили някои тактики значи те са световноизвестни тактици и са показали само 2-3 тактики  на незнаещите авджии :) ) при това на местния лов и излета бил успешен … и какво са убили някое кьораво врабче ….. и сигурно са го убили от смях …

И края на малоумието “Герго Гергов призова ловците да бъдат внимателни и да спазват правилата за безопасност, да слагат задължително светлоотразителни жилетки или шапки” :) )) на снимката на тези тактици и страшни ловджии виждате ли светлоотразителните жилетки ???????

Толко много са тъпи и некомпетентни че се насират непрекъсното :( ((  как може да се снимаш без жилетка и да казваш на другите да си носят жилетката ???? и от зор да се покажеш че си голяма работа се наакваш за пореден път ….

Другата простотия от малоумната община с малоумния общински съвет  е синята зона.
За вас от общината правилника за движение по пътищата важи ли ?
Имате ли представа къде може да се паркира и къде не ?
Знаете ли на колко метра от пешеходна пътека можеш да спреш???

Като слагаш мястото за паркиране някой тъпунгер помислил ли е дали няма да пречи на движението или вие мислите как да се вземат парите за паркирането пък другото каквото стане … а? как може тези медузи дето измислиха това да блокират почти половината град с тяхнта синя зона и същите тези медузи дето казват ако не ти харесва ходи пеш да идват на работа с колите си и да спират на паркинга на общината без да им се търсят пари …. как може тия медузи да решат че повече от 2 часа не може да ти стои колата на едно място ?? и какво през 2 часа някой ще напуска работното си място и ще си мести колата ли бе амеби ? пари така не се правят а единствено се пречи на жителите на Видин да спират колите си и на без това 2-те улици дето ги имаме във Видин. Защо вие тъпаци не сложите синя зона пред входовете на блоковете дето живеете а някой и пред селските улици в родните им села ?
Синята зона се правила защото това било европейска тактика и така се правело ?!?!?
Видин във Европа ли е ? от колко години европейския съюз признава че сме най-бедни, най-болни от сърдечносъдови заболявания, нямаме прираст от 50 60 години и всичко най-най-най-лошо дето може да се случва и Видин е на първо или на първите места и вие тъпанари ще взимате и тоя един лев дето е останал на хората … ето сега да плащат смотаняците дето ви избраха .. пасмината пенсионери комунисти и другите кретени дето имаха антивот ето ви сега тоя четвъртития и сядайте на него.

Вие от общинския съвет погледнали ли сте се в огледалото какви аутсайдери сте ? пълни дудуци без дупки :) ) виждали ли сте дудук без дупка ? даже и за свирка не става :( и на всичкото отгоре сте с тумбаци като на чичилска биволица … като аборигени сте или по скоро като бушмени

“…нова организация на движение, която ще гарантира неговата безопасност, която ще гарантира места за паркиране…”

Толко много катастрофи стават във Видин че стигнаха до извода за нова организация ….. и която щяла да гарантира места за паркиране … иначе до сега не сме паркирали и не е имало места а?

Вие сте най-некадърната общинска управа от както се помня. Ако няма какво да правите не взимайте малоумни решения и не създавайте допълнителни грижи и ядове на жителите и гостите на Видин ако незнаете за чий _)_ сте там а там сте за да правите блага на Видин и гражданите а не обратното … защо не се върнете по родните си села и не останете там и без това сте на такава възраст че във вас живее човека от бай тошово време и човека от модерната  дигитална ера и не може да прецените кое е добре и кое не.

И само да не ми казвате че да вървиш срещу видинчани  е правилно и да ги рекетираш за пари и да им ограничаваш свободата е добре защото човек който върви срещу народа си върви срещу себе си …

А да коментирам ли размяната на сградите на ОУ Климент Охридски и ПМГ Екзарх Антим I ?????


One Response to “До модерния кмет и още по-модерния общински съвет”

 1. belea казва:

  Валерий Цветанов Георгиев – „За”
  Росица Любенова Кирова – „Против”
  Вардан Сашики Папикян – „Въздържал се”
  Маргарита Костова Рангелова – „Против”
  Росен Живков Иванов – „За”
  Светослав Цветанов Славчев – „За”
  Людмил Павлов Илиев – „За”
  Тони Илиев Вълков – „За”
  Валентин Братков Велков – „За”
  Милен Пламенов Милчев – отсъства
  Венци Захариев Пасков – „За”
  Пламен Павлов Трифонов – „За”
  Борислав Крумов Василев – отсъства
  Пламен Цветанов Георгиев – отсъства
  Кръстьо Петров Спасов – „За”
  Ваньо Станков Нешев – „За”
  Цветан Минков Вълчев – „За”
  Величко Боянов Кирилов – „За”
  Цветанка Огнянова Дичева – „За”
  Павел Димитров Паунов – „За”
  Генади Петков Велков– „За”
  Цветанка Браткова Петрова – „За”
  Момчил Викторов Станков – „За”
  Цецко Любенов Иванов – отсъства
  Кирил Петров Ванков – „За”
  Ангел Цветанов Нинов – „За”
  Добрин Петков Иванов – „За”
  Павлинка Трифонова Илиева – Иванова – отсъства
  Ченко Иванов Ченков – „За”
  Любчо Иванов Йонов – „За”
  Венцислав Асенов Станев – „За”
  Емилия Тодорова Антова – „За”
  Пламен Людмилов Николов – „За”
  Емил Благоев Димитров – „За”
  Жоро Борисов Василев – „За”
  Емил Тодорoв Лилов – „Против”
  Йордан Василев Йорданов – „Против”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.