Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Гешо истината :)

12.21.2012 · Posted in Новини

Герго Гергов Видин
Мислех да не пиша повече за чичлския шебек и гръчанския Фреди Меркюри но се насраха до челото.

1 – Как може да се биеш в гърдите и да казваш колко милиона си спестил и оправил общината а да искаш пари от учители, музейни работници, директори и тн ? и се пише по списък кой колко пари е дал за да се купи коледна и новогодишна украса която е откриваш все едно си спасил света  а в същото време да харчиш пари за 4 дневно обучение (ядене и пиене) ???? имате късмет че  не искат да ми пратят снимките как се обучавате на масата с ядене  и пиене.

Колко пари струва обучението ?

Колко пари струва псевдо украсата пред общината на онези сърнички ли са еленчета ли са лалугери ли са или там каквото е ?? Виж украсите по другите градове как изглеждат и виж нашата каква е

Колко пари събра от даренията ??

То бива да си нагъл ама всичко си има граници а нашия Герго хич не му дреме. И нашия палавник така обяснява как е върнал милионите че все едно си е продал лозето в Чичил и е оправил дълга :) ))

2 - Председателят на ОбС : Намерихме правилния път по, който да се развива Видин ?!?!?!?!?!? какво си намерил бе сельо сельов от сельовци ? намери правилния път към Градец и не се връщай “у град” я кажи ти намиращия пътища от къде взе плочките пред къщата ти в Градец ??? да не са случайно от Художествената галерия ??? и още по-случайно плочките да са наредени от хората от временната заетост ????

3 - Повече от 66 процента от видинчаните имат положителна оценка за първата година управление на кмета на община Видин Герго Гергов – това показват резултатите от социалното проучване „Диалог за Видин” ….. и как точно ги сметнахте 66 процента ? :) ))) господин диалога за Видин. Аз съм сигурен че са 6.6 процента а не  те подкрепят 66 процента защото са взели от тебе общинска земя, обществените поръчки и други такива а останалите 93,4 процента културата не ми позволява да напиша какво казват за теб, за твоя шеф Фреди Меркюри от Гръци и твоята година управление :) ))

И за тая една година какво си направил ? блокираха ти сметките, седеше без ток като лалугер  и общинските служители мръзнеха като кучета, направи на идиоти наемателите на пазара, изкара ансамбъла да зимата да чисти сняг а лятото да играе ганкиното на площада за да си заслужат заплатите, изложи се на бала на спортиста, откри тоалетна с духова музика и рязане на лента,  общината стана известна с Азис и децата,  нямаш спечелени проекти, искаше да увеличиш данъците, синята зона и обвиняваш Видов, че е сключил предварителен договор със СОВА7 за оскобяване за на неправилно паркирани автомобили. А защо като вече е имало такъв договор си сключил нов?, спаси футбола и баскетбола от професионалните групи и ги прати при аматьорите,  размени училищата МГ и 4-тото и до колкото разбрах в новото училище на МГ температурата в класните стаи са 14 15 градуса и нямат тоалетни, Росица Кирова те ОСЪДИ за “Системно неспазване на Закона за достъп до информация”, нямаш приемен ден за граждани от март месец, изкара духовия оркестър да надуват ламарините пред общината всеки ден, малоумното еднопосочно движение на една от 3-те ни улици…  и други подобни …. общо взето и на Райко циганина да му облечем костюм и да го направим кмет ще е със същия успех като твоя :) 1 към 1

4 – Най-новата простотия е че нашия чичилски хубавец е накарал единия заместник кмет да звъни по телефона на бизнесмени и фирми които си чакат парите от общината да им се молят и да ги убеждават че ако им дадат 10 или 20 % процента от парите общината ще им преведе парите до 2 3 дни …. ???? рекет или просия е ? да си забавил някой заради блокирани сметки и да имаш наглостта да му искаш и пари и накрая да кажеш че хората са повярвали в теб и са ти дали кредит 10% :) ))

и ако някой се чуди защо нашия и хубав, пухкав, млад и можещ кмет си повдига веждата вижте езика на тялото:

Герго Гергов “Някой повдига веждата си, докато ви слуша да говорите? Лошо! Човекът, кой знае защо, ви няма вяра. От една страна, той може прави този жест несъзнателно, защото думите ви му се струват неправдоподобни. От друга страна обаче, той може да повдига едната си вежда високо, само за да ви покаже, че казаното от вас не струва нищо за него.

Във втория случай събеседникът направо има надменно отношение към вас и често може да се отнася предубедено към личността ви. За някои повдигането на едната вежда е отработен жест, който често е знак за самодоволство, но понякога може да бъде и опит за флирт.

В случай, че някой повдига двете си вежди, докато отговаря на зададен от вас въпрос обаче, той най-вероятно е искрен и иска да подчертае намерението си да изпълни поет ангажимент или отговорност.”

виж още за езика на тялото тук

 


5 Responses to “Гешо истината :)”

 1. LEVSKI казва:

  Много правилно и истинско написано,браво на автора.Нищо не става от кмета и съветниците му,по лош местен кмет и парламент не е имало в града.

 2. theking казва:

  Само за веждата не си прав. Това си му е фабричен дефект, за съжаление не е единствения.

 3. LEVSKI казва:

  Уволнена ли е Катя-секретарката,влюбената в Гешката!

 4. Az казва:

  Един единствен селчо има тук и това е автора на тази смешна статийка..По -прост език едва ли би могъл да използваш, а за малоумните видинчани, към които спадаш и ти мили ми авторе, не еленчета коледни, а и една объсана елха пред Съвета би ви била много! Но вие на такава сте свикнали! Затвориха ви кранчетата, смешници!!!

 5. LEVSKI казва:

  Аz,правиш го с мъже ,нали?Оставка и затвор за това чучело нарекъл се кмет от Чичил.Няма такъв крадец.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.