Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Герго европееца … от село Чичил

05.31.2012 · Posted in Новини

Герго може ли да ми обясниш на мен и хората които те псуват всеки път като ги ухапе комар в крайдунавския парк защо не даде пари за пръскане ??? нали си ервопеец ?? от европейското село Чичил .  На кой му дреме на _)_ кой е трябвало да отпуска пари на селската ни община ?? ти като градоначалник не съумя да намериш няколко хиляди лева за пръскане на комарите а иначе се биеш в гърдите, че си върнал 3 милиона лева дълг :) )))
Ако не беше ти нямаше да ги върне общината ц ц ц ц браво ще те “пофалат” чичилските бабички
От какъв зор боядиса иванценовата безценна ограда от синя в бяла ???? вместо тия дето си ги изнудил да купят боята да бяха оставили тия пари за пръскане.
От синята зона ли ще връщаш дълга на общината или си чул по радиото  нещо за някаква зона синя, зелена, бембена и ти като европейците да направиш същото
Една върпос с повишена трудност : Знаете ли защо Герго Гергов се усмихва непрекъснато ???
Отговор : защото още не може да повярва че е кмет :(
Оня градски нужник дето го откри на Гергьовден все едно си открил софииското метро с музика защо не работи ??
Ханс от Берлин може да сере до 17:00 часа а след това да си сере в гащите защото кенефа е заключен … а може би си прочел тоя виц :
Председателя на ТКЗС-то събира кооператорите и казва:
- Другари и другарки направих ви тоалетна за чудо и приказ, но няма да ви дам ключа, защото ще серете в нея.

Или това всичко е със замисъл защото след 17:00, 18:00 ч. излизат комарите в градската градина и няма да ни трябва тоалетна защото няма да излизаме на разходка освем ако не сме фенове на комарите ..

Злите езици от кафетата говорят, че си щял да се кандидатираш за депутат ?? :) )))) а още по-злите казват че ГЕРБ ще те подкрепя на следващите парламентарни избори .

Дупките по улиците кой ще ги запълва ??? общината или да чакаме Мистър Сенко с жезъла … а на всичкото отгоре понеже ти си аристократ и си поръчал нов сайт на община Видин искам да знам колко пари е дала общината за него ? и ако е дала пари дали това са същите пари на ония пенсионери от пазара дето продават домати и краставици и ги изстискваш за пари и плащаш сайтове .. та чак и видео отговори понеже си много фотогеничен и там трябва да те гледаме и слушаме :(

Порасна голям и ти :) бат бойко номер 2 ..режеш лентички, караш мотор, играеш мач по гащи в спортната зала както се казва по чичилски ” У секо гръне мерудия”  говориш в единствено число аз аз аз . Аз решевам, аз правя, аз плащам .. кой си ти ???? добре че ГЕРБ избраха антикмет да те изберат теб иначе щеше да си седиш в банката и нямаше да те познава никой

Защо се возиш със служебната кола на ляво и дясно и на пицарията до речна гара, до вкъщи и тн. а не пестиш нашите пари за гориво ?

има още много много много такива селски въпроси към теб но ще ги оставим за другата седмица а до тогава повдигай веждата до косата и смени посягането с другата ръка докато говориш :) )


One Response to “Герго европееца … от село Чичил”

  1. Ivan_cvvd казва:

    Информацията бързо изтече. За втори път „бащиците” на града ще се опитат пак да потрошат някой друг лев, за да се учат как се заздравява колектива и се дели баница. Говори се, че идеята отново е на този, които си имал и си има детска мечта. Хубавото е, че сред тях има и съвестни хора, който все пак не мислят, че обилните софри могат да решат проблемите на общината и че все пак данъкоплатците не заслужават такава наглостна проява на някои местни „първенци”. На тях уважение, а на другите един червен картон, за да запомнят завинаги, че баницата я правим ние, хората и че не може на тайни сбирки „избрани” местни „любимци” да си я делят за себе си. И не случайно вече много се говори, че в Хартата за Видин няма нищо за Видин. Била е харта само за интересите на няколко отделни хора с различна партийна принадлежност.
    Уважаеми съветници, вслушайте се какво говорят хората и се откажете от тази тридневна разходка за наша сметка при тая беднотия. С парите, които ще потрошите поне на няколко улици в града ще се закрият дупките и кратерите. Видин има нужда от това, както и от почтени хора.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.