Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

ГЕРБ=НДСВ

03.20.2014 · Posted in Без категория


Това ли са герберите ? ПП ГЕРБ Видин ще има същата съдба като НДСВ. На изборите за евродепутати ще им е последното голямо мероприятие а за парламенатрните избори когато и да е   ще им гледаме цирка.

Питам аз къде са ГЕРБ -Видин като техните политически опоненти са на 100 метра от офиса им и нито един не излезе да протестира а се появиха 2-ма отсвирени гербаджии.  Единия е изгонен защото е вманиачено работлив а другия се е захванал със земеделие и обвинен в предателство и загубени избори.  ( Друг гребаджия е изгонен защото си е купил храна за котката от магазин на друг изгонен гербаджия .. и тн. и тн.) Предполагам не са излезли да протестират защото комуниста Тошев им е забранил да протестират срещу родната му партия или може би зимата са наддали килограми в повече или може да са били са били на среща с избиратели в село Градсковски колиби …. пълна мистерия.

От перфектна огранизация преди време в момента офиса на геберастите се е превърнал в стил “Татко Барба и Барбароните” и от към визия и от към поведение.

Къде е воднянския манекен с дънките до кръста, тъмносините чорапи до колене и анцузната зелена фланела останала му по времето на съвместните опознавателни операции с НАТО.

А преди имаше младежка организация, женска организация, бизнес организация и Старейшини :) )))) бай Стоян беше шефа на старейшините издигнал се до поста “шефа на гробищата” и великия вожд Голямото ухо от село Воднянци.

Къде са хилядите ви новопостъпилите членове  и колко пари събрахте от членски внос ? Предполагам поне едно 60 лв сте събрали.

СРАМ


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.