Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

„Титан Ас” предколедно „украси” Видин с боклуци

01.04.2012 · Posted in Новини
Титан Ас предколедно „украси” Видин с боклуци

Титан Ас предколедно „украси” Видин с боклуци

Вече осем месеца „Титан Ас” – София не чисти града или претупва работата си. И плаче, че Общината му дължала 1,7 млн. лв. За какво? За аварийното изхвърляне на сметта от стотината контейнера, които са останали?! Та поиска ли ръководството на Общината, веднага на мястото на „Титан Ас” ще дойдат поне три фирми, които ще чистят точно колкото софиянците, но за максимум 35-40 хиляди лева. А не за 200 хиляди лева!
Екипът на предишния кмет за всеки месец е подписвал документи, че Общината дължи, месечно ТЕЗИ ГЛАВОЛОМНИ СУМИ, макар че съдовете (да не говорим, че са от материал, топящ се и от зимното слънце) са по-малко от половината от договорените, че официално НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯШЕ БОКЛУКА по цели седмици, че техниката е сведена до два камиона с по двама чистачи, че метачите са по-малко от половината.
За пореден път „Титан Ас” ОТКАЗВА ДА ЧИСТИ, защото не му се плащало редовно. Както плащаше предишният кмет за неизхвърлянето на битовата смет, за нечистенето и немиенето на улиците. И
надплати за реално свършеното няколко милиона лева!! Сега не са получили пари от април. И демонстративно спират работа.
А за поддръжката на уличното осветление не е плащано от 1 януари 2010 г., за озеленяване не е плащано от април 2010 г., за горива на училища – от 2008 г., на строителни фирми – от 2007 г.
Но „Титан АС”, който гълташе редовно парите ни до тази пролет за нищо – сега е готов да предизвика епидемия, но да получава незаслужено парите ни!
А дали и не цели кризата с чистенето на Видин да я превърне в политическа за новото общинско ръководство?
Мирослав Петров  в.НИЕ четвъртък – сряда  22 – 28 декември 2011 г.  бр. 93


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.