Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Разкъса тениската си заради момиче

06.05.2011 · Posted in Без категория

Деян  изненада всички, като дойде без жена на церемонията

Деян изненада всички, като дойде без жена на церемонията

Радина изостави детската си любов заради секссимвола

За момента Деян и Радина упорито мълчат за връзката си. Не се появиха заедно и на последното голямо събитие в БГ театралния живот – раздаването на “Аскеер”-ите. Тогава отнеслият статуетка за най-добра мъжка роля Деян  изненада всички, като дойде без жена на церемонията. Но пък зарадва фенките, разкъсвайки тениската си от радост. На “Аскеер”-ите плътно до него беше майката на детето му – актрисата Анастасия Ингилизова.
Деян и Радина редовно могат да бъдат забелязани да си разменят нежности из столични заведения. На практика връзката им не е тайна за никой. Те просто не искат да правят от нея медиен цирк, категорични са техни колеги. Двамата не искали да бързат с афиширането на отношенията си и преди да са сигурни доколко са трайни.
А поводите за съмнения като че ли не са лишени от основание. Подобно на изваяните от него на сцената легендарни любовници като Дон Жуан, Отело и Сирано дьо Бержерак, талантливият актьор привлича като магнит колежки, студентки, фенки и светски красавици.
Самият Деян неведнъж е признавал, че му е слаб ангелът и рядко успява да устои на поредното красиво лице. Постоянната ревност е била и една от причините да си кажат “край” с Кристина Милева. Моделката постоянно дебнела да хване в крачка сексапилния си приятел, а според злите езици – това не било особен проблем. Слуховете свързваха актьора с танцьорка от балет “Сатен”,  със старлетката Снежана Макавеева и дори с колежката му Ирмена Чичикова.
Той обаче продължаваше да твърди, че е моногамен във връзките си и Кристина е жената за него. Деян признаваше, че големите му любови са две – негова тийн тръпка от родния Видин, както и Ася Ингилизова. Неизвестно за голяма част от феновете, но сред сериозните връзки на актьора е и Саня Борисова, която сега ходи с друг от секссимволите у нас – Ники Илиев.
Именно с Кристина Милева обаче беше най-обсъжданата връзка на Деян. Тя се люшкаше от слуховете за изневери и разделите през романтични пътешествия и предложения за брак. Последно двамата се опитаха да закрепят връзката си, като заминаха на пътуване в Египет след Нова година. Очевидно обаче романтиката на пирамидите не им помогна и веднага след завръщането си двамата решиха да се разделят.  Много ни е трудно да поддържаме връзка от разстояние, защото аз постоянно пътувам заради ангажиментите си като модел, оплакваше се Криси.
Но когато Деян разкъса тениската си на връчването на “Аскеер”-ите, никой не подозираше, че го е направил заради точно определено момиче.
paper.standartnews.com


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.