Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Малка спретната къщурка с X6 отпред …

08.08.2013 · Posted in Без категория

Малка спретната къщурка с X6 отпред 5000 кубика …. ремонт на къщурката ( 2 3 етажна) тънко ремонтче на оградата, гараж с ролетка с дистанционно .. кратка почивчица на Кайманите и все интересни работи и клошарите дето се гласували за кмета може само да гледате с отворена уста и отворени задни части селяцииииииииииииии.

От няколко месеца не ми се пишеше нищо защото ми дотегна от селящина но селяците в общината надминаха себе си.
Председателя на ОБС не му се даваха пари за Радислава а отиде да събере верните политически приятели на обучение по ядене и пиене в Сандански и понеже не се знае колко пари са изхарчили всичко потъна. Общинския съвет отхвърли гласуване за отпускане на финансова помощ за нуждаещ се човек а в същото време играе кючеци на “обучението” е питам аз тая пасмина няма ли кой да я изрине ?
После принудиха всички общински служители да събират пари под строй. Гръчанския лимонадажия не бил разбрал, чичилския и той не бил и след протеста веднага разбраха как са се накендзали до перчема …
На концерта на нашумялата група (нашумяла според прессъобщението на община Видин а те свирят от 30 години и няма как да са нашумяли точно сега) divlje jagode ( според същото прессъобщение Дива Ягода ) наш Гешо с целия си акъл излезе с Радислава на сцената да каже че му била приятелка :) )) а няколко дни преди това не искаше да и даде и 2 лева но вече му станала приятелка даже за ръката я държал :) ) и естествено всички са го освиркали .. за него това е най-малкото но лошото е че Радислава е била с него. И превел ли си парите на Радислава ???? май още не си
Ами каква е историята с мотористите на концерта ??? обещал си им пари да присъстват на концерта от страх че няма да има публика и още не са ги видяли тия пари от теб :) )

А комарите си продължават а тоя овен дето трябва да ги мори се вози с БМВ и го боли _)_ за селяндурите гласували за него а другия общественик теса градината в Гръци а вие дудуци сцепени не смеете да излезете на вън да не ви нападат комарите, кърлежите, бълхите … и след 2 години пак ги изберете.

Не виждам къде са ни университетите ??? вие виждате ли ги , къде са ни 25000 работни места бе кмете ?

А какви са тия 40 000 лв за медийно партньорство за фестивала Дунавски вълни ???? 40 бона за всекидненвни прессъобщения и значки, плакати и тениски е от злато ли са тия значки ?!?!?!
А кога ще кажеш кмете какви са сумите дето сте дали на фолклорните състави от Южна Америка, Франция, Зинзибар, Марс и Великднеските острови .. че нещо избягваш темата

А след като си обещал през миналата година на децата от фестивала „Дъ Бридж”, че това лято ще напълни лагера с деца от Румъния и Сърбия къде са те ?? да не си ги изпратил на безплатна почивка на морето а ?

А каква е тая смрадолящина от известно време идваща от ТЕЦА ???? Да не сте отворили с шефа ти гръчано-чичлски свинарник ? около химията

Малоумщината за последните месеци е толкова много че чак аз я забравих но да си припомним наскоро какво се случи.
Предстой световно известния “Видински панаир” съществуващ от пантивек от времето на Шумерите даже и преди тях. Да кажем какви сме ние във Видин такъв ни е и панаира но от къв зор да местиш циганията от Парк Нора Пизанти и цялата пасмина да накляка и накендза квартал калето и Баба Вида ??? от къв зор питам аз силно разтревожен и отговор не искам.
И всичките чалгаджийски клесочи да грачат и пеят за изневяра, пари и много полезни “неща от живота” на подрастващите чалга фенове и фенки. И какво яхтено пристанище ще строиш бе Ганьо ? с икономията от пръскането за комари ли ? и най-много да дойде Флоро от Покрайна и бай Пенко от акджамия да спрат тутраканките на кея :) ))

И едни птиченца споделиха че няколко човека все отбрани бизнесмени ще бутилирате минерална вода в село Крачимир с машините на гръчнаския лимонададжия :) )) …. вие една лафка не може да ръководите а вода ще бутилирате :) ))) от къде ще я взимате от оная пресъхналата река ли :)

Има и още неща но не сещам споделете ги като коментари или на emaila


7 Responses to “Малка спретната къщурка с X6 отпред …”

 1. LEVSKI казва:

  Верно е това последното,ама и оня Коста Гривас и Добри Дилов със сините венци са партия с чичила и гръци.Тамошния кмет вече рИве от тех.Има ли конфликт на интереси? Че ги изринеме бре споко.

 2. theking казва:

  Справка от популярен сайт за продажби на автомобили показва, че личното кметското БМВ Х6, 5- годишно струва средно – 60 000 /шестдесет хиляди!!/ лева.
  Друга приблизителна сметка показва, че герго за непълни две години кметуване едва ли е заработил повече от 45 000 лв. Тоя е работил само за да си купи това возило! Жив да го оплачеш! Както се казва :”на печелившите, честито!” или по-скоро на “печелившия”.
  И един страничен въпрос: Къде, the fuck, изчезнаха онези хубави автобуси на Монтана АТ, които бяха гордостта на градския транспорт във Видин, и отново ни обслужват с Мерцедеси модел “Хайнрих Химлер”?!

  • theking казва:

   Пропуснах нещо важно, научено от общински служители: Кмето е дал на администрацията да се разбере, че който иска увеличение на заплатата, ще трябва да си подаде молбата за напускане. Строг, но справедлив!;)

  • LEVSKI казва:

   Лека поправка,такова БМВ на 5г. няма!!!
   ГОВОРИМ ЗА ДЪЛГА БАЗА : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21343131838699888&f1=details&slink=3qvwqd

 3. kamata казва:

  Няма ли някакви снимки да видиме на кмета новата придобивка?

 4. LEVSKI казва:

  kamata,ето бре : http://forum.myvidin.com/viewtopic.php?f=2&t=10260 , и това джипче е на 2г.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.