Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Кога най-после ще запълнят дупките на бул. „Панония“?

02.15.2011 · Posted in Пътища
Кога най-после ще запълнят дупките на бул. „Панония“? Това не е булевард, селските пътища в селскостопанските ниви са по-добри. И това, че ще има три кръгови на булеварда, за да се разтовари трафикът, но за какъв трафик и кръгови говорим всъщност?
На улица „Широка“ има една единствена дупка и 2 години вече няма кой да я запълни. Увеличи си размера двойно и до края на 2011 ще стане метър на метър.
Какво стана с далаверата с надлеза? Подизпълнители , изпълнители , разни кретени други, кой какво ли не открадна, а кой знае и кога ще стане..ако стане изобщо. Платното, което е определено в момента за движение е „много добро“ , пълно е с камъни и дупките са се изровили до безобразие.


4 Responses to “Кога най-после ще запълнят дупките на бул. „Панония“?”

 1. juliq_3 казва:

  Toq ot kakto e kmet nito edna dupka ne e napravil i mai ne se e trognal mnogo,mnogo i s ostanalite ne6ta

 2. един от всички възмутени казва:

  и тоя кмет ще направи като предишния , пази парите за предизборната кампания в края на мандата си за да покаже че прави нещо в последния момент ама ние не забравяме изпотрошените коли които ни струват доста скъпо заради немърливоста на скапаното управление и следващите избори ще си мечтаят за гласовете ни

 3. stani казва:

  ima mnogo nachini da nakarate kmeta da si varshi rabotata,no vie VIDINCHANI njamate naglasata da govorite tam,kadeto trjabva da se chue,a komentirate samo po mejdu si.No tova ne promenja neshtata,varvite si v dupkite i chakate neshto..da se sluchi.VIDIN e na VIDINCHANI!

 4. Нане казва:

  @stani
  Явно не си от Видин и вероятно никога не си живял там,…не знам може и да греша, но не бива така да говориш.Аз съм живяла във Видин двадесет години и мога да ти кажа, че живота в града не е бил никога толкова зле.А това са пълни глупости дето говориш, че нищо не се прави- напротив прави се,но не в полза на живеещите там, а в полза на “трети лица”.Ако поживееш малко там, ще разбереш много неща.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.