Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Има и самотни красавици

06.05.2011 · Posted in Без категория
Надя от "Елит" вече демонстрира "Перфектна памет"

Надя от "Елит" вече демонстрира "Перфектна памет"

Надя от “Елит” вече демонстрира “Перфектна памет”

Самокритична, упорита, умерена, интелигентна… Всичко това може да се каже за нея, разбира се, и очебийното – красива. След като предаването “Елит” по БНТ спря да съществува, водещата се захвана с нещо ново: гейм шоуто “Перфектна памет” по ТВ7.

Хубавата Надя Иванова е родена във Видин в семейство на виолистка и хореограф. Завършила е английска гимназия. Когато родителите й се местят в Пловдив, мечтаната София вече е далеч по-близко. Кандидатства в НАТФИЗ. От първия опит е приета актьорско майсторство. Това е първият й голям успех на конкурс. На надпревари от рода мис или млади таланти тя никога не се е явявала. Обича да рисува, да майстори малки нещица и да прави телевизия. Това е.За три месеца красавицата успешно скочи от един тв формат в друг
Продължава да е водеща. В шоу играта “Перфектна памет” са необходими не толкова интелект, колкото схватливост, наблюдателност, добри възприятия. Доказателство за това е фактът, че трикратни победители в “Минута е много” не успяват да спечелят нищо в “Перфектна памет”, а 50 хиляди лева отнасят финансист от София и неговата приятелка.
Както за всяка хубава жена, така и за Надя непрекъснато се говори, че върви напред благодарение на мъжете. Първи в схемата е, разбира се, Стефан Данаилов, професорът й в НАТФИЗ. Тонове мастило се изписаха за “връзката им”, за това, че той я урежда с роли в ключови пиеси и я бута напред. В по-ново време клюкарите натовариха с тази мисия Емил Кошлуков. Позовават се на това, че й е бивше гадже, освен това е фактор в ТВ7, където я е уредил. Но ето как изглеждат нещата от извора, от самата Надя.
“TV7 направи кастинг за водещ на предаването. Имаше доста и все сериозни кандидати. Зрителите също дадоха своето мнение. Имало е сериозни дебати, но в крайна сметка са се спрели на мен.”
Надя не е от жените, втренчили се в кариерата си и загърбили семейството си. И двете са еднакво важни, казва тя, но в никакъв случай едното не бива да е за сметка на другото.
Къде е любовта?
Една от най-одумваните връзки на Надя е тази с Андрей Арнаудов. Под лупа се изследваха страстните им погледи, безкрайните конфликти, причините за раздялата. И така, ден след ден, списъкът на “любовниците” набъбваше: професорът Данаилов, политикът Кошлуков… Така е с хубавите жени. Печалната истина обаче е, че Надя в момента е сама. До нея няма никого. Поне така твърди. През тези три месеца, когато спрели “Елит” работила главно над себе си. Има периоди, в които обича просто да си стои вкъщи. Умее да се радва на самотата. “Има моменти, в които нямам желание да се виждам с никого, тогава не се съобразявам с нищо”, признава водещата. Но настроенията й съвсем не са еднозначни. “Друг път пък не мога и минута да бъда сама.”
Предаването на Надя в ефира на ТВ7 е ново предизвикателство за любителите на клюките. Навярно скоро в обективите ще се появи поредният набелязан за кандидат за сърцето й. Истината е обаче, че от всичко наоколо тя най-много обича приятелите си. Само те я приемат такава, каквато е. И това й стига.

paper.standartnews.com


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.