Блогът на Видин Онлайн Блогът на Видин Онлайн

Герго спортиста и Пламен септемвриеца

08.17.2012 · Posted in Без категория

Мине не мине време (всеки ден) и поредната простотия от община Видин е факт …. Герго футболиста с големия тумбак оправи футбола :) )) от “А” ПФГ към “А” регионална група. На 90-ия рожден ден Бдин Видин ще е в най-аматьорската група ) браво кмете.
Благодарение на Герго Бдин Видин ще играе срещу : Дунав” Дунавци, „Тимок” Брегово, „Ботев” Грамада, „Пластик” Старопатица, „Партизани” Макреш, „Ботев” Димово, „Кула” Кула и „Венец” Орешец „Буковец” Буковец, „Левски” Покрайна, „Рациария” Арчар и „Септември Градец” …. първия мач е Бдин Видин – Левски ама не София а Покрайна … смях без гащи и много ми е интересно дали кмета ще дойде да изгледа мача и какво ще каже след 90-те минути ????

Дали кредитния инспектор или така наречения кмет помни как на предизборната си кампания дойде да гледа Бдин Видин в професионалната Б група а? помни ли тоя хубавец как дойде с 2 камери на стадиона и как го снимаха една отпред една отзад как идва като Цар Фердинанд и как сяда на седалката и си повдига веждата като гърмян заек ????  сега ще ми гледа тоя _)_ но няма да изпусне дербито Бдин Видин – Септември Градец  ръководен от горянина Пламен на летения кът :) ) от село Гръци (паце)  …. чудно защо не е Септември 23 … що не си направите и някакви ремсови групи ? РМС-Видин и РМС-Градец а ?

Някой хора влязоха в горите преди 60 години и до ден днешен продължават да излизат от там … вие двамката май сте от тях

Сега е ред на Герго да направи ФК Чичил и да играе централен наблюдател в него а другаря пламен да е главен секретар на фенклуба на ФК Чичил и да подкрепя отбора от агитката с транспарант ” Има ли чичилченье”

Кмета не дава да се отключват съблекалните на стадиона и юношите да не могат нито да се къпят нито да се преобличат …(иначе е за развиване на спорта)  защото той на времето като тренирал се е къпел у дома :) )))) представяте ли си какъв чичилски бек трябва да си за да го кажеш това :) а и като го гледам  май е тренирал балет :) ама не от ония дето повдигат балерините :) ))))))))))) балерин  :)))) и като герго иде да гледа Бдин Видин и Септември Градец и като му се допикае къдеееееееее ще свърши работата ???? като тоалетните са заключени ???? ще пикае в шишенце ли или на памперс а? или ще идеш със служебното ауди до много яката тоалетна на Баба Вида да свършиш работата ако не си забравил да вземеш ключа щото и тя е заключена ….

Герго ще спаси Видин от спорта :) няма футбол, няма баскетбол няма нищо и после да те питам чичилски “гражданино” на бала на спортиста ти ли ще вземеш наградата за футболист и баскетболист на годината ?????


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.